Mnenja strank

V poplavi kozmetičnih salonov Studio Lotos izstopa zaradi kakovosti storitve, izredno prijetnega ambienta in prijaznosti osebja.
Prvo presenečenje sem doživela že ob prvem klicu, ko sem se želela naročiti na kozmetično storitev... kaka fleksibilnost, prijaznost, ustrežljivost. Po prvem obisku sem se počutila fantastično! Punce so pokazale profesionalnost brez primere, obenem pa sem bila popolnoma sproščena, kajti že sama lokacija in opremljenost salona ti vzameta dih… Vsakega svojega naslednjega obiska v studiu Lotos se prav veselim!
Kozmetični studio Lotos je s skupaj s celotnim kolektivom preprosto navdih, ki v vsako celico mojega telesa prinese mir, spokojni pogled, čisto energijo in občutek srčne ljubezni.
V Studio Lotos sem prišla na lasersko zdravljenje zaradi težav z aknami. Že po nekaj terapijah so bili rezultati naravnost fenomenalni! Vse od takrat se težave niso več ponovile in tudi koža je vidno bolj gladka in brez brazgotin!
Hvala Ema!
Želela bi se vsem zahvaliti za prijazen in topel sprejem, za odličen, sproščujoč ambient in resnično kakovostne storitve. Zaenkrat sem bila na dveh terapijah in že po prvi terapiji so bili vidni pozitivni rezultati. Upam, da bodo naslednje samo še uspešnejše in bodo dlačice za vedno izginile:) Lepo se imejte, se vidimo.
Imela sem grozne težave s kožo na obrazu, potem pa sem naletela na Studio Lotos, ki mi ga je priporočila prijateljica, katera ga tudi sama obiskuje. Tako veliko navdušenje je predvsem zato, ker je njihova nega drugačna od klasičnih. Tukaj ni neprijetnega stiskanja, zaradi katerega sem se v širokem loku izogibala kozmetičarke. Punce v salonu so več kot prijazne in strokovno usposobljene, salon pa je nadstandardno lep. Urejen, dišeč in res na visokem nivoju. Hvala, ker ste me in me še boste polepšali! Studio Lotos, kapo dol!
Vedno sem živel v prepričanju, da imajo težave s kožo samo ženske in da so kozmetični saloni namenjeni le njim. Pred leti pa sem na svoji koži opazil spremembe, ki so me vedno bolj obremenjevale, motile pri britju in s časoma na videzu kože na obrazu. Zavedati sem s začel, da imajo tudi moški lahko težave s kožo in da težav z vraščenostjo dlak sam ne bom mogel odstraniti. Informacije sem iskal najprej po strokovnih literaturah, nato po internetu, kasneje konkretno z obiski pri dermatologih in v kozmetičnih salonih. Več let sem obiskoval ene in druge, vendar pravega rezultata ni bilo. Temne dlake, ki so postopoma postajale že sive, so se vedno znova in znova vraščale na različnih mestih po obrazu. Velikokrat se je ta težava pojavila na istem mestu in posledica tega je bila poškodovana povrhnjica, kar bo ostalo za vedno. Vendar z iskanjem primernega oz. učinkovitega aparata, ki bi ga morebiti imel kakšen kozmetičen salon, nisem odnehal. Verjetno se je v tem času iskanja razvila tudi tehnologija, ki bi tako težavo omilila oz. jo celo odstranila, saj se s tem problemom srečuje veliko moških. Tako sem na internetu našel naslov kozmetičnega studia LOTOS, in že prvi stik je bil nekaj posebnega, in sem se pri njih takoj naročil za lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, predvsem sivih dlak, ki so trdovratnejše od črnih. Po nekajkratni terapiji so bili rezultati že zelo vidni, tako na videzu kože, saj je postala gladka in na pogled vidno pomlajena, kot glede tega, da se mi vraščenost sivih dlak na mestih odstranitve, ni več ponovila. Odličen postopek in dokaz, da je z laserjem, možno odstranjevanje tako temnih kakor sivih dlak, v studio LOTOS. Kozmetični studio LOTOS ima zelo prijetno delovno okolje ter prijazno in strokovno osebje. V pravem pomenu pravi lepotni kozmetični studio, ki te napolni s toplino in energijo.
V ospredje bi postavila zelo dober, prijazen in strokoven kader, z zelo pozitivno energijo in ljubeznijo do dela, ki ga opravljajo. Da o salonu sploh ne govorim...zelo lepo opremljen, prijeten ambient, s toplino in milino, kjer se zlahka prepustiš razvajanju. Sem njihova redna stranka, ki se z veseljem vrača, še posebno sedaj, ko imajo kartico zvestobe in dostopnejše cene, s katerimi so prišli nasproti vsem nam, ki radi damo nekaj nase oz. se radi pocrkljamo ;) Všeč mi je, ker je lastnica Ema vedno v koraku s časom; mogoče še pred njim ;) Tokrat sem prišla zaradi odstranjevanja dlačic. Glede na to, da sem »nesrečnica« s policističnimi jajčniki, sem se vseeno odločila za njihov najnovejši laser. Po treh tretmajih sem zelo zadovoljna. Dlačic je manj, so oslabljene in rastejo zelo počasi. Komaj čakam na končni rezultat ;) Hvala Ema in punce! Se vidimo kmalu ;)
Za Studio Lotos sem slišal preko svoje punce, katera je bila še pred tem, že nekaj časa redna stranka. Ker je bila zelo zadovoljna z storitvami in ker je vedela, da bi se rad znebil težav z nečistočo kože na obrazu, mi je priporočila Studio Lotos. Po nekaj tretmajih se mi je stanje kože zelo izboljšalo za kar sem zelo hvaležen in srečen, hkrati pa se veselim novega obiska. Pohvalil bi rad celotno ekipo, saj vedno poskrbijo za prijetno vzdušje ob enem pa ohranjajo profesionalnost pri opravljanju svojega dela.
Studio lotos obiskujem zaradi več razlogov, imajo super kvaliteto, prijazno osebje in mislim, da ne moreš biti nezadovoljen z rezultati J Sama redno hodim na laser za odstranjevanje dlačic in ''kraljevo'' nego obraza. Rezultati so fenomenalni, za še boljše počutje si občasno privoščim savnanje in jacuzzi. Hvala!
Še pred letom dni sem bila mnenja, da so kozmetični saloni namenjeni predvsem nežnejšemu spolu, danes pa sem prepričana , da je še posebej dobro in tudi zaželjeno, da se tja zateče tudi kateri moški! Predvsem imam v mislih svojega moža, kateremu sem dogovorila termin v kozmetičnem salonu »Studio Lotos«, kateri mu je z njihovo vrhunsko in najsodobnejšo opremo za presoterapijo in lipo laser, pomagal pri izgubi odvečne maščobe na trebušnem delu telesa. Nad rezultati sva bila oba ugodno presenečena. Mož se je sicer v času tretmana in po njem nekoliko bolj zdravo prehranjeval, kot je npr.(pet obrokov na dan, po tretji uri zmanjšani OH, popil do 3 litrov vode na dan,…) seveda vse po navodilih, ki jih je pridobival v samem salonu. Tretman je trajal dva tedna, kilogrami pa so se pridno nižali še nadaljne tri mesece in sicer, je kazalec na tehtnici pokazal kar 8 kg manj. Mož je nad rezultati tako zadovoljen, da se sedaj rajši odpoveva kakšnemu »vikend paketu«, katerega zamenjava za obiske v »Studiu Lotos«, saj tam izredno uživava, se sproščava, druživa in s tem še pridno izgubljava kilograme! Zelo sva tudi navdušena nad neprecenljivo prijaznim osebjem, izredno prijetnim ambijentom , kjer se čuti prava domačnost, seveda same usluge pa so izredno profesionalne, poleg tega pa še cenovno zares dostopne! Poseben »pečat« pa temu salonu daje lastnica gospa Ema , katera ne samo s svojim poslovnim uspehom in znanjem, temveč s svojo vedrino, prijaznostjo in izrednim čutom za sočloveka , saj ob pogovoru z njo, človek dobi občutek, kot da jo pozna že vrsto let! Hvala gospa Ema in seveda celotnemu kolektivu »Studio Lotos«!
V Studio Lotos sem prišla po priporočilu prijateljic na nego obraza. Zelo sem bila presenečena nad posvetom in diagnozo moje kože, in izredno zadovoljna o informacijah, ki jih do sedaj nisem vedela o svoji koži. Sedaj končno vem kako negovati svojo kožo, in katere kreme uporabljati. Vrhunska kvaliteta, zelo prijazno osebje in pa seveda zelo ugodna cena. Z zagotovostjo lahko trdim, da se bom v Studio Lotos redno vračala vsak mesec.
V Studio Lotos sem prišel s svojo partnerico na razvajanje v savno in jacuzzi. Izredno sva zadovoljna z zasebnostjo, prijaznostjo in higieno. Kolektiv si zasluži same pohvale. Zelo se rada razvajava in se vračava.
Končno sem našla salon, kjer opravljam več storitev hkrati, sem z vsemi zelo zadovoljna, in mi kozmetičarke vedno z veseljem svetujejo glede na moje želje in problematike. Hvala celotni ekipi za prijaznost, ustrežljivost in pozitivno naravnanost.
Najprej si nisem predstavljal, kaj bi kot moški lahko počel v kozmetičnem studiu. Ker pa sem imel darilni bon, sem želel poizkusiti. Moram reči, da nisem edini moški v salonu, punce so me izredno lepo sprejele, tretma z lipolaserjem mi je pa zelo lepo zmanjšal obseg na trebuhu. Z veseljem bom prišel na obnovitvev pred poletjem, in si privoščil tudi urejanje stopal in masažo telesa.

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice