Obraz

Comfort Zone nega obraza z globinskim čiščenjem in ultrasonikom, masko, serumom in masažo

Kozmetični Studio Lotos sledi najnovejšim smernicam in trendom najboljših strokovnjakov na področju nege obraza in nege telesa, doma in po svetu. Široko paleto izdelkov kozmetike Comfort Zone lahko preizkusite v našem salonu Studio Lotos, ob negi obraza ali negi telesa. Izdelki Comfort Zone so vam na voljo tudi ob nadalnji negi doma.

Več

Nega obraza v kozmetičnem Studiu Lotos vključuje diagnozo stanja kože, površinsko čiščenje obraza z mlekom, tonikom in pilingom, parno vapozon terapijo, globinsko čiščenje obraza z ultrasonikom ter nanos maske in seruma za obraz, regeneracijo in umiritev kože. Po negi obraza je vaš obraz očiščen, nahranjen, vidno regeneriran in sijoč.

Več

Laserski lifting obraza je neinvazivna tehnika segrevanja globjih plasti kože. Lasersko segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira fibroblaste, da intenzivno proizvajajo nova kolagenska vlakna. Rezultat laserskega segrevanja globoko v podkožju je mladostna, napeta, sijoča in gladka koža oz lifting efekt.

Več

Lasersko odstranjevanje v Studiu Lotos je izredno učinkovito, tako pri aknah, kot pri posledicah aknaste kože. Proces je sicer dolgotrajen in ne privede vedno do popolnih učinkov, vendar se stanje lahko izredno izboljša in popravi. V kolikor želimo stanje privesti do optimalnega rezultata, je lasersko odstranjevanje oziroma obravnavo aknaste kože potrebno nekajkrat ponoviti.Več

Pigmentni madeži na koži so v večini primerov posledica nepravilne zaščite pred sončnimi žarki. Pogost pojav pigmentnih sprememb na koži se pojavi tudi v nosečnosti, hormonskih motnjah v telesu ipd. 
Pomagamo vam lahko v Studiu Lotos!

Več