Obraz

Placeholder Image
Oblikovanje in nega obrvi po metodi ANASTASIA BEVERLY HILLS V Studiu Lotos
STORITEV TRAJANJE CENA
Anastasia Beverly Hills - oblikovanje in senčenje obrvi   18,00 EUR

Zgodba o novih dimenzijah lepote se je pričela, ko je prišla v Slovenijo Anastasia, z novo metodo oblikovanja obrvi, nad katero so Slovenke, kakor tudi po svetu navdušene ženske, ki vedo kako pomembne so pravilno oblikovane obrvi.

Profesionalno oblikovanje obrvi je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza.

Prepustite se strokovnjakom Studia Lotos, kjer bomo za Vas poskrbeli brezhibno, pri tem pa vam priporočali tudi izjemne izdelke za nego doma, ki jih lahko kupite tudi pri nas.

Anastasia Beverly Hills je vrhunska blagovna znamka s patentirano tehniko oblikovanja obrvi.

3 komentarjev

 1. toni10. marec 2014 14:07

  Pozdravljeni, mene pa zanima ali tudi moškemu uredite obrvi, namreč mi zelo veliko rastejo in ali je kakšna druga možnost za tovrstne težave?

 2. sabina12. marec 2014 8:37

  Pozdravljen!

  V nasem salonu je urejanje in oblikovanje moskih obrvi zelo pogosta storitev. Ko pridete na narocen termin se skupaj pogovorimo o zeljah, ter se odlocamo ali Vam bomo obrvi samo lepo oblikovali in populili s pinceto, po zelji jih lahko tudi skrajsamo oz postrizemo ali pa jih na predelih kjer Vas resnicno motijo, tudi lasersko trajno odstranjujemo.

  Vljudno vabljeni v nas salon!

  Lp, Studio Lotos

 3. spela25. marec 2014 10:56

  Pozdravljeni!

  Zasledila sem da v vasem salonu ze delate z anastasio beverly hills. Zanima me, za kaksne obrvi je to primerno. Odlocam se o anastasii ali permanentnem vrisovanju dlacic..

  Ze v naprej hvala za odgovor!

  Spela

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice