Obraz

Placeholder Image
Nekirurško zmanjševanje nepravilnosti na obrazu (brazgotine, hiperpigmentacija, zmanjševanje gub, osvežitev obraza)
STORITEV TRAJANJE CENA
Diamantni piling obraza 50 min 40,00 EUR

V kozmetičnem Studiu Lotos izvajamo diamantni piling, enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske, kot moške vseh starosti. Diamantni piling zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža.

2 komentarjev

 1. J.Kopač16. september 2013 14:16

  Pozdravljeni.

  Stara sem 27 let in že dalj časa se odločam za diamantni piling. Na vaši spletni strani sem zasledila zelo ugodno ponudbo tega tretmana. Zato me zanima, ali sem mogoče premlada za to storitev in za kakšno kožo je primeren. Imam mešano kožo.
  Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem!
  Lep pozdrav,
  JK.

 2. sabina17. september 2013 12:53

  Pozdravljena!

  Starost ni pomembna pri izvajanju diamantnega pilinga, je pa zelo pomembno stanje vaše kože. Diamantni piling je sicer primeren za mešano kožo, vendar Vam na pamet ne morem točno odgovoriti, saj bi bilo nujno potrebno, da se Vam naredi brezplačna diagnoza kože s starni kozmetičarke. Če imate kožo dehidrirano, tanko, izredno občutljivo ali s prisotnimi vnetji se diamantni piling odsvetuje oz. v primeru če bi imela posamezno vnetje, se temu predelu izognemo. V kolikor bi se odločila za izvajanje terapije diamantnega pilinga, je jesenski čas idealen za obnovitev kože po poletju, prav tako je pomembno, da se med samimi terapijami ne izpostavljate soncu.

  Lepo Vas pozdravlja ekipa Studia Lotos
  Vljudno vabljena!

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice