Obraz

Placeholder Image
Nega obraza v kozmetičnem Studiu Lotos vključuje diagnozo stanja kože, površinsko čiščenje obraza z mlekom, tonikom in pilingom, parno vapozon terapijo, globinsko čiščenje obraza z ultrasonikom ter nanos maske in seruma za obraz, regeneracijo in umiritev kože. Po negi obraza je vaš obraz očiščen, nahranjen, vidno regeneriran in sijoč.
STORITEV TRAJANJE CENA
Maska za okoli oči ob negi   5,00 EUR
Klasično oblikovanje ali barvanje obrvi   10,00 EUR
Zahtevno oblikovanje obrvi   15,00 EUR
Barvanje trepalnic 30 min 10,00 EUR
Depilacija brćic ali brade ob negi 15 min 5,00 EUR
Diamantni piling ob negi obraza 15 min 10,00 EUR

2 komentarjev

 1. toni10. marec 2014 15:04

  Pozdravljeni, zanima me ali imate kakšne rešitve glede občutljive kože pri britju, namreč vsakič ko se brijem imam polno izpuščajev, kar je kar težava. Prosim če mi lahko kaj svetujete glede občutljive kože pri britju, uporabil sem pa že vse možne kreme...

 2. sabina27. marec 2014 7:44

  Pozdravljen!

  Najprej bi Vas vljudno povabila k nam v studio na brezplacni posvet in diagnozo koze, kjer bi Vam najlazje svetovala glede tipa Vase koze in nadaljnega negovanja.

  V prvem delu bi Vam priporocala globinsko ciscenje vasega obraza. V kolikor bi pred nego obraza ocenila, da je vasa koza obcutljiva, bi Vam priporocala uporabo kozmeticnih izdelkov za obcutljivo kozo, oz kot resitev pri britju posebno mosko linijo Comfort Zone, ki je namenjena prav negovanju koze pred in po britju.

  Iz nasega studia Vam lahko ponudimo peno za britje Comfort Zone, ki koze ne drazi, jo neguje in je zasnovana kot krema. Prav tako bi Vam priporocila Aftershave Comfort Zone, ki deluje na vaso kozo antisepticno, jo neguje ter vlazi, deluje proti staranju in koze ne masti.
  Vsa moska linija Comfort Zone je narejena in usmerjena na negovanju vase koze.
  Prepricana sem, da bi se ob pravilni uporabi kozmeticnih preparatov stanje na vasi kozi vidno izboljsalo ter pomirilo.

  Vljudno vabljen v nas studio!

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice