Obraz

Placeholder Image
Laserski lifting obraza je neinvazivna tehnika segrevanja globjih plasti kože. Lasersko segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira fibroblaste, da intenzivno proizvajajo nova kolagenska vlakna. Rezultat laserskega segrevanja globoko v podkožju je mladostna, napeta, sijoča in gladka koža oz lifting efekt.
STORITEV TRAJANJE CENA
Obraz, vrat, dekolte, roke, noge, zadnjica, prsi (predeli po izbiri) 1 min 1,50 EUR

Med samimi tretmaji v Studiu Lotos se priporoča pitje zadostne količine vode, uporaba zaščitnih krem z visokim faktorjem in tudi limfna drenaža tretiranega predela. Med tretmaji v Studiu Lotos se odsvetuje uporaba savne (dva do tri dni po tretmaju), nepotrebno izpostavljanje soncu ali solariju, tudi temperaturami pod ničlo se je potrebno izogibati. Postopek se izvaja v povprečju 8-10 tretmajev, v razmaku enkrat do dvakrat na teden. Prve vidne rezultate dosežemo po enem mesecu, končni rezultat pa je viden po treh mesecih od zadnjega tretmaja, saj koža potrebuje toliko časa da proizvede nov kolagen.

Optimalen efekt laserskega liftinga obraza traja nekje 8 mesecev, po tem času je potrebno postopek ponoviti vsaj 2x zaporedoma.Naročilo na brezplačni pregled, svetovanje in diagnozo 040-466-579

Bodite prvi in napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice