Obraz

Placeholder Image
Lasersko odstranjevanje v Studiu Lotos je izredno učinkovito, tako pri aknah, kot pri posledicah aknaste kože. Proces je sicer dolgotrajen in ne privede vedno do popolnih učinkov, vendar se stanje lahko izredno izboljša in popravi. V kolikor želimo stanje privesti do optimalnega rezultata, je lasersko odstranjevanje oziroma obravnavo aknaste kože potrebno nekajkrat ponoviti.


STORITEV TRAJANJE CENA
Obraz ali vrat ali dekolte   25,00 EUR
Posamezna akna   10,00 EUR

Za tretma laserskega zmanjševanja aken v kozmetičnem Studiu Lotos, se odločamo glede na starost, na stopnjo obolenja in nenazadnje tudi glede na željo stranke. Na vsak način je pri aknah v osnovi pomembna pravilna nega, torej redno čiščenje aknaste kože in nega obraza, šele nato pride na vrsto tretma laserskega zmanjševanja aken. V prvi vrsti je pravilna odločitev lokalna obravnava, kar pomeni mazanje s točno določenimi preparati, ki jih lahko dobite pri naši kozmetičarki ali pri dermatologu. Potem pride na vrsto sodoben način zmanjševanja aken s fototerapijo oz. lasersko zmanjševanje aken, ki aknasto kožo lepo popravi za neko določeno obdobje, vendar se po nekaj mesecih stanje lahko ponovno poslabša.
 Pri hujših oblikah, ko se pojav aken lahko razširi v stopnjo nastajanja brazgotin je najboljša odločitev sistemsko zdravljenje. To je zdravljenje z antibiotiki ali podobnimi drugimi sredstvi, ki jih absorbiramo v naše telo z namenom izboljšanja in končnega zdravljenja. V večini primerov jih priporoča dermatolog. Z vnosom teh sredstev v veliki večini pride do zelo lepih rezultatov, sploh v najhujših primerih. Pri ženskah je pojav aken bolj pogost in sicer nekje za 3x več kot pri moški populaciji. Ključnega pomena so predvsem hormonske spremembe kot je nosečnost, pričetek ali prenehanje jemanja kontracepcijskih tablet, slabe navade kot so kajenje, uživanje gaziranih pijač, slaba in neredna prehrana, stres, pretirana uporaba nekaterih kozmetičnih prepaatov, uživanje alkoholnih pijač ipd.

Naročilo na brezplačni pregled, svetovanje in diagnozo 040 466 579

7 komentarjev

 1. kristi30. november 2012 23:42

  Pozdravljeni, zanima me ali v vašem salonu z laserjem odstranjujete brazgotine in kako poteka celoten postopek, namreč imam od prometne nesreče brazgotino na roki in delu obraza. Zanima me tudi kakšne rezultate lahko pričakujem.
  Hvala za odgovor

 2. Ema2. december 2012 7:08

  Pozdravljena,

  Brazgotine so delikatna zadeva in če so stare se ne da nič kaj dost naresti.Rezultat je zadovoljiv v kolikor se stranka odloča za pomoč čim prej po poškodbi, dokler je koža še sveže poškodovana.

  Pri nas v salonu delamo sicer samo na področju obraza in največkrat na brazgotinah ki so posledica aken.Najprej se naredi diamantni piling ( postrgamo staro povrhnjico), potem se z laserjem oddela področje kjer smo izvajali piling, z namenom da spodbudimo tvorbo novega kolagena in elastena.

  Stranki se tudi svetuje pravilna nega doma, oz. uporaba profesionalnih produktov ki koži pomagajo do boljše regeneracije.

  Žal 100% rezultata ni moč doseči, je pa res da je možno stanje zelo, zelo izboljšati.Pri brazgotinah je potrebno oddelati vsaj dve kuri po 6 tretmajev.Tretmaji se izvajajo na 14 dni.

  Torej če imamo realna pričakovanja, lahko pripomoremo k dobremu rezultatu, toda žal kožo čisto zgladiti žal ni mogoče. Rezultat je tudi odvisen od starosti poškodbe,tipa kože in predvsem od kvalitete aparatur ki se jih uporablja pri tretmajih.

  Čudovit preostanek dneva želim:)

  Ema, Lotos.

 3. kristi6. december 2012 19:30

  Hvala za odgovor, koliko dni prej se je potrebno naročiti za obisk v vašem salonu?

 4. Katja S8. december 2012 15:25

  Pozdravljeni!

  Pred nekaj leti sem imela težave z aknami, na obrazu pa so mi ostale brazgotine. Kaj mi priporočate, je možno te brazgotine zgladiti oz. zmanjšati?

  Najlepša hvala za odgovor!

  Lp

 5. Ema11. december 2012 19:05

  Pozdravljena Katja,

  Pri brazgotinah se da stanje zelo lepo izboljšati, tudi v primerih ko so le te posledica aknaste kože kot sama navajate.Pri nas v salonu imamo kar nekaj dobrih aparatur ki so odlične med drugim tudi za glajenje brazgotin.Priporočam najprej da pridete osebno na posvet ker bomo na ta način znali vam bolj konkretno predlagati kaj bi se delalo na vašem obrazu.

  Diamantni piling je ena od možnosti ki daje vrhunske rezultate pri brazgotinah, potem je tu še lasersko glajenje brazgotin in oboje skupaj je najboljša varijanta.

  Pokličite nas na naš služben telefon da se dogovorimo za posvet, ker na pamet je izredno težko stranki predlagati na kakšen način bi se lotili konkretne težave.

  lp, Ema.

 6. Ema11. december 2012 19:12

  Zdravo Kristi,

  Najprej opravičilo ker ste mogla počakati za odgovor..imamo namreč kar precej gužve v salonu in se težko dokopljem do mejlov in foruma, toda kljub precejšnji zasedenosti so termini vseeno še na voljo.

  Če imate možnost priti v dopoldanskem času, ste lahko čez dan-dva že lahko na vašem tretmaju, če pa te možnosti ni, potem je potrebno nekje teden, dva prej si rezervirati termin.

  Čudovit preostanek večera želim in vljudno vabljena v naš salon:)

  lp, ema.

 7. tami22. junij 2019 17:06

  Pozdravljeni,
  imam tezave z aknami, brazgotinami in rdečino na koži, zanima me kakšni so rezultati po laserskem tretmaju.
  lp, Tami

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice