Telo

V kozmetičnem Studiu Lotos pred izvajanjem terapij za hujšanje in preoblikovanje telesa priporočamo temeljit posvet z osebo, ki bo terapijo izvajala. Posvet vključuje pogovor s stranko o željah in pričakovanjih, analizator telesne strukture, tehtanje in meritve. Imamo tudi možnost svetovanja z osebno prehransko svetovalko. Na ta način najdemo najbolj primerno rešitev, ki Vas bo pripeljala do bolj vitke in preoblikovane postave.

Več

V kozmetičnem Studiu Lotos izvajamo več vrst depilacije s svetovno priznano kozmetično znamko Perron Rigot, za nežno in manj bolečo depilacijo ali depilacijo občutljive kože. Najnovejša, najučinkovitejša in najmanj boleča depilacija z vrhunskimi voski Perron Rigot s 45 leti izkušenj na področju depiliranja, so podjetje pripeljale na 1. mesto v Franciji na tem področju. V kozmetičnem Studiu Lotos Vam lahko nežno in manj boleče depiliramo katerikoli predel telesa, razen intimnega predela pri moških.

Več

V Studiu Lotos nam je z novo kombinacijo IPL+RF laserjem uspelo rešiti poleg temnejših tudi problem svetlejših dlak. Opozoriti moramo, da kljub vsemu dlake, ki ne vsebuje melanina ni mogoče uničiti.

Več

Zdrava in negovana stopala se odražajo tudi na našem dobrem počutju. Poleg estetike v kozmetičnem Studiu Lotos rešujemo tudi težave z vraščenimi nohti, otiščanci, kurjimi očesi in deformiranimi nohti. Strankam svetujemo o primerni negi stopal v primeru glivičnih okužb, hiperkeratoze, suhe kože stopal, deformaciji stopala in o pravilni uporabi vmesnikov za blažitev bolečin (distančnikov).

Več

Francoska manikura nohtov na rokah ni dovolj. Poleg urejanja nohtov je potrebno poskrbeti za vrhunsko nego utrujene in suhe kože vaših rok.
V Studiu Lotos Vam nalakiramo nohte na rokah ali nogah z naravnimi laki Zoya.

Več

Pozdravite prihodnost! Shellac je s patentom zaščitena inovacija. Vsebuje UV3 tehnologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri laku za nohte in vzdržljivosti gela. Resnična inovacija podaljšane obstojnosti barve nohtov brez odkruškov.

Več

Masaža telesa je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Masaža telesa sprosti zakrčenost in hkrati pospešuje prekrvavitev kože ter mišic. Masaža čudovito blaži psihični, fizični in emocionalni stres, ter sprosti mišično napetost celega telesa.

Več