Telo

Placeholder Image
V kozmetičnem Studiu Lotos izvajamo več vrst depilacije s svetovno priznano kozmetično znamko Perron Rigot, za nežno in manj bolečo depilacijo ali depilacijo občutljive kože. Najnovejša, najučinkovitejša in najmanj boleča depilacija z vrhunskimi voski Perron Rigot s 45 leti izkušenj na področju depiliranja, so podjetje pripeljale na 1. mesto v Franciji na tem področju. V kozmetičnem Studiu Lotos Vam lahko nežno in manj boleče depiliramo katerikoli predel telesa, razen intimnega predela pri moških.
STORITEV TRAJANJE CENA
Brčice ali brada   7,00 EUR
Brčice + brada   10,00 EUR
Obe pazduhi ženske   10,00 EUR
Obe pazduhi moški   15,00 EUR
Bikini mali   7,00 EUR
Bikini veliki   10,00 EUR
Bikini brazil   20,00 EUR
Roke cele-ženske   15,00 EUR
Roke podlaht-ženske   10,00 EUR
Noge zgornji del-ženske   15,00 EUR
Cele noge   20,00 EUR
Noge do kolen   15,00 EUR
Trebuh ženske   10,00 EUR
Trebuh moški   15,00 EUR
Hrbet moški v celoti   20,00 EUR
Hrbet moški delno oz. 1/2 hrbta   15,00 EUR
Dekolte - prsi moški   10,00 EUR
Ledveni predel moški   10,00 EUR

2 komentarjev

 1. tjaska11. oktober 2013 6:28

  Pozdravljeni!
  Že dolgo časa imam težave z vnetji in vraščenimi dlakami na bikiniju. Že dolga leta hodim tudi na depilacijo. Zanima me če obstaja rešitev za mojo težavo?
  Hvala za odgovor!

 2. sabina22. oktober 2013 6:24

  Pozdravljena!

  Najprej bi se Vam iskreno opravičila za pozen odgovor, saj imamo trenutno v salonu malce pestro in pa tudi dve bolniški :)

  Vnetja oz vraščene dlake so zelo pogost pojav, in sicer se rada pojavljajo zaradi britja in pa depiliranja. Namreč dlaka se skozi britje rotira v napačno smer, prav tako pa jo z depilatorjem z močnimi vrtljaji obrnemo v napačno smer rasti dlake.
  Rešitev, ki Vam jo lahko ponudim, je lasersko odstranjevanje dlak, saj se pri vseh strankah, ki hodijo na tovrstni tretma, dlačice nehajo vraščati, koža se regenerira, vnetja izginejo, kar je pa najlepše, pa sproti tudi dlačice uničujemo za vedno.
  Načeloma sem skoraj sigurna, da obstajajo tudi določeni preparati, ki pomagajo pri vnetjih kože in pa pri vraščanju dlak, vendar Vam iskremo povem, da jih ne poznam in jih ne znam priporočiti. Bilo bi super, da bi se o tovrstnih izdelkih pozanimala morda v katerem salonu, kjer bi to zadevo imeli, ali pa mogoče celo v lekarni.

  Lepo Vas pozdravlja ekipa Studia Lotos

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice