Telo

Placeholder Image
V kozmetičnem Studiu Lotos pred izvajanjem terapij za hujšanje in preoblikovanje telesa priporočamo temeljit posvet z osebo, ki bo terapijo izvajala. Posvet vključuje pogovor s stranko o željah in pričakovanjih, analizator telesne strukture, tehtanje in meritve. Imamo tudi možnost svetovanja z osebno prehransko svetovalko. Na ta način najdemo najbolj primerno rešitev, ki Vas bo pripeljala do bolj vitke in preoblikovane postave.
STORITEV TRAJANJE CENA
Analizator telesne strukture z meritvami obsega   20,00 EUR
Svetovanje o hujsanju z analizatorjem telesne strukture, meritvami in nacrtom za hujsanje in preoblikovanje   GRATIS!

V kozmetičnem Studiu Lotos pred izvajanjem terapij za hujšanje in preoblikovanje telesa priporočamo temeljit posvet z osebo, ki bo terapijo izvajala. Posvet vključuje pogovor s stranko o željah in pričakovanjih, analizator telesne strukture, tehtanje in meritve. Imamo tudi možnost svetovanja z osebno prehransko svetovalko. Na ta način najdemo najbolj primerno rešitev, ki Vas bo pripeljala do bolj vitke in preoblikovane postave.

Kavitacija 40 min 60,00 EUR

V kozmetičnem Studiu Lotos je kavitacija metoda uspešnega odstranjevanja maščobnih oblog, ki jo uspešno uporabljamo pri hujšanju in preoblikovanju telesa. Gre za neinvazivni, neboleč in varen tretma za zmanjšanje obsega telesa, brez stranskih učinkov. Maščobne obloge odpravljamo na trebuhu, zadnjici, stegnih, bokih, kolenih ter zgornjem delu rok.
Kavitacija - tehnologija nekirurške liposukcije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbijanje maščobnih celic v podkožju. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline, vključno s tistimi iz hrane, ki se preko jeter izločijo iz telesa.

Lasersko učvrščevanje in lifting za oslabljen tonus, ohlapno kožo in anticelulit 1 min 1,50 EUR
Presoterapija - strojna limfna drenaža (trebuh, noge) 1 min 0,55 EUR

V kozmetičnem Studiu Lotos uspešno uporabljamo strojno limfno drenažo (presoterapijo) pri različnih anticelulitnih in razstrupljevalnih tretmajih, tretmajih za hujšanje in preoblikovanje postave, za zmanjšanje obsega telesne teže ipd. kjer se s pomočjo aktivacije limfnega sistema uspešno prične postopek čiščenja oz. razstrupljanja telesa. Limfna drenaža v Studiu Lotos je nepogrešljiva pri omenjenih tretmajih, kjer je potrebno intenzivno izločanje toksinov, maščob in drugih odpadnih snovi iz telesa. Presoterapija odstranjuje toksine iz telesa, blagodejno vpliva na celotni organizem in pospešuje krvni obtok. Pomaga ljudem, ki imajo težave z ožiljem, otekanjem in občutkom težkih nog in se priporoča vsem, ki veliko sedijo ali stojijo.

Body-wrapping-trebuh, noge, zadnjica 60 min 20,00 EUR

Body wraping predstavlja intenziven anticelulitni tretma. Pri izvajanju tretmaja v Studiu Lotos uporabljamo vrhunske anticelulitne kreme Comfort Zone za razgradnjo maščobnih oblog, ki v kombinaciji z IR terapijo pripomorejo k takojšnji razgradnji najbolj trdovratnih maščobnih oblog in celulita. Viden efekt dosežemo po vsakem tretmaju. Koža je dobro prekrvavljena, nahranjena in občutno bolj gladka.


20 komentarjev

 1. Mateja K12. februar 2013 18:59

  Pozdravljeni!

  V vašem salonu sem opazila, da imate novi laser - lipo laser, s katerim je možno izgubiti celulit in maščobo. Do sedaj sem preizkusila samo kavitacijo, z rezultati sem sicer zadovoljna, vendar se mi zdi, da vse izgubljene kilograme precej hitro dobim nazaj. Kako pa je z lipo laserjem? Kakšni so rezultati? Koliko tretmajev priporočate za vidne rezultate?

  Najlepša hvala za odgovor!


  Mateja

 2. Ema20. februar 2013 11:26

  Pozdravljeni!

  V obsežni ponudbi storitev za preoblikovanje telesa se je zelo težko odločiti za ustrezno oz. najuspešnejšo metodo za zgubljanje vaših centimetrov. Popolna novost pa je LIPO-laser, deluje direktno na maščobne celice na različnih predelih telesa, brez agresivnih posegov, bolečin in brez nezaželjenih stranskih učinkov. Poleg izgubljenih cm bo tudi zmanjšanj videz pomarančne kože. Laserska energija sproži proces, ki privede do povečane prepustnosti membrane, pri tem pa ne poškoduje samih celic. Rezultati pri LIPO-laserju so veliko boljši, kot pri že uveljavljenih aparaturah na trgu. Seveda pa je vse odvisno od posameznka, njegove telesne zgradbe, pretekle telesne aktivnosti, kako dolgo ima posameznik odvečne kilograme, čvrstosti maščobnega tkiva ter seveda koliko odvečnih cm ima posameznik. Za vzdrževanje izgubljenih cm pa je potrebno zdrav način življenja, kar pomeni rekreacija in zdrava prehrana. Število tretmajev pogojeno z željenimi rezultati oz. odvečnimi cm. Ob vsakem tretmaju boste opazila izgubo cm. Zelo težko je predpostaviti določeno število. Z veseljem pa vas pričakujemo v našem salonu, kjer vam bomo lahko še bolj natančno svetovali glede predvidenega števila tretmajov in odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

  Lp

 3. tina k25. februar 2013 10:53

  Pozdravljeni!

  Z vsemi vašimi dosedanjimi storitvami sem bila zelo zadovoljna. Letošnje leto pa sem se odločila, da naredim nekaj za preoblikovanje svojega telesa, sicer sem na spletni strani zasledila obširno ponudbo storitev, ampak to je zame popolnoma novo področje. Moti me predvsem moj trebuh, ki mi je ostal po nedavni nosečnosti. Zanimam se za najuspešnejšo metodo za zmanjšanje trebuha. Prosila bi vas za nasvet, ker kot se že omenila je to zame popolnoma novo področje..

  P.S: zanima me tudi kakšna ugodna cena :)

  Lp, tina

 4. Ema1. marec 2013 11:09

  Pozdravljena,

  pri veliki večini žensk se kot posledica nosečnosti pojavi ohlapna in mlahava koža in seveda zraven je vedno še kakšen centimeter ali več odvečne maščobe na predelih, ki so za marsikakšno žensko pereč problem.

  Znotraj našega salona imamo kar nekaj kakovostnih aparatur za preoblikovanje postave in zmanjšanje telesne teže in posledično izboljšanje splošnega videza in počutja. Že kar nekaj let je v ponudbi vsem dobro znana metoda kavitacije, ki v kombinaciji z vakumom ali radiofrekvenco daje vrhunske rezultate na telesu.

  Najnovejša metoda za preoblikovanje postave in zmanjšanje obsega telesa je seveda naš novi aparat Lipo laser, ki je za razliko od dosedanjih podobnih aparatur krepko v prednosti kajti mašina sama je izredno efektivna, nima nobenih stranskih učinkov in je popolnoma varna za stranko. Sami tretmaji so predvsem sproščujoči, ker ob samem delovanju mašina ne oddaja nobenih zvokov, nobenih frekvenc in ničesar, kar bi lahko bilo za stranko kakorkoli moteče.

  Znotraj našega salona imamo vedno naše odlične "interne akcije" za naše stranke in imetnike naše kartice zvestobe, zato predlagam, da nas pokličete na naš služben telefon, kjer vam bomo hitreje in lažje ponudili za vas najbolj primerno in seveda cenovno ugodno opcijo za preoblikovanje postave.

  Priporočam, da si vnaprej pogledate našo ponudbo "kartica zvestobe" in sem prepričana, da se boste lažje odločila za nakup primernega paketa ali katere koli druge posamezne storitve :) .

  Čudovit dan želim in vljudno vabljena v naš salon :) .

  Lp, Ema Lotos

 5. Elizabeta in Nenad13. april 2013 12:25

  Še pred letom dni sem bila mnenja, da so kozmetični saloni namenjeni predvsem nežnejšemu spolu, danes pa sem prepričana , da je še posebej dobro in tudi zaželjeno, da se tja zateče tudi kateri moški!
  Predvsem imam v mislih svojega moža, kateremu sem dogovorila termin v kozmetičnem salonu »Studio Lotos«, kateri mu je z njihovo vrhunsko in najsodobnejšo opremo za presoterapijo in lipo laser, pomagal pri izgubi odvečne maščobe na trebušnem delu telesa.
  Nad rezultati sva bila oba ugodno presenečena.
  Mož se je sicer v času tretmana in po njem nekoliko bolj zdravo prehranjeval, kot je npr.(pet obrokov na dan, po tretji uri zmanjšani OH, popil do 3 litrov vode na dan,…) seveda vse po navodilih, ki jih je pridobival v samem salonu.
  Tretman je trajal dva tedna, kilogrami pa so se pridno nižali še nadaljne tri mesece in sicer, je kazalec na tehtnici pokazal kar 8 kg manj.
  Mož je nad rezultati tako zadovoljen, da se sedaj rajši odpoveva kakšnemu »vikend paketu«, katerega zamenjava za obiske v »Studiu Lotos«, saj tam izredno uživava, se sproščava, druživa in s tem še pridno izgubljava kilograme!
  Zelo sva tudi navdušena nad neprecenljivo prijaznim osebjem, izredno prijetnim ambijentom , kjer se čuti prava domačnost, seveda same usluge pa so izredno profesionalne, poleg tega pa še cenovno zares dostopne!
  Poseben »pečat« pa temu salonu daje lastnica gospa Ema , katera ne samo s svojim poslovnim uspehom in znanjem, temveč s svojo vedrino, prijaznostjo in izrednim čutom za sočloveka , saj ob pogovoru z njo, človek dobi občutek, kot da jo pozna že vrsto let!
  Hvala gospa Ema in seveda celotnemu kolektivu »Studio Lotos«!

 6. lara1729. julij 2013 9:44

  Lep pozdrav, načrtujem nakup kupona za limfno drenažo, pa bi se prej raje prepričala, če je slučajno kakršnakoli omejitev let? Stara sem 17, imam pa predele kjer se maščobe že leta ne

  morem znebiti in iščem nekaj kar bi mi pomagalo.

  Najlepša hvala za odgovor!

  Lara


  ** poslala sem vam že mail, da je treba za termine ipd. poklicati, ampak sem trenutno v tujini, zato zelo lepo prosim za odgovor

 7. sabina29. julij 2013 19:20

  Pozdravljena Lara! Glede limfne drenaže ni popolnoma nobene omejitve, nasprotno, drenaža je izjemno koristna pri popolnoma vsakem človeku, naj ima kakršnekoli težave ali ne. Glavna funkcija drenaže je odvajanje vode iz telesa, oz strupov in toksinov. Pri oblikovanju oz hujšanju je prva na top listi, ki jo začnemo uporabljati. Najprej se znebimo vode in strupov, potem gremo lahko dalje. Z samo drenažo boste sicer lažja, za par centimetrov tudi ožja, vendar je potem fino, da nadaljujete in se lažje znebite potem trdih maščob. Seveda je izbira potem vaša. Prav tako bi vam omenila, da ko se boste prvič oglasila v naš salon, bo z vami posvet, diagnozo in svetovanje opravila tudi kozmetičarka, kjer vam bo dala napotke, kako še izboljšati stanje vašega telesa, naj si bo to doma, ali pa v kozmetičnem salonu, s kozmetičnimi preparati.

  Kar se tiče terminov, je res bolje da se preko maila dogovorite, kdaj in kako bi jih lahko določila, kajti jaz vam pišem od doma, kjer sem še vedno na porodniški.

  Srečno, z vami in za vas, Studio Lotos

 8. Angelca31. julij 2013 18:27

  Pozdravljene,

  Sem stara 30 let in imam že leta probleme iz celulitom ter odvečno maščobo na predelu nog. probala sem že marsikatero kremo ter razne shujševalne diete a vse brez razultata. Zanima me katere vaše storitve bi mi prišle v poštev, glede na moj problem.
  Lp Angelca ;)

 9. sabina1. avgust 2013 17:04

  Pozdravljena draga Angelca!

  Verjamem, da imate težavo s celulitom in odvečno maščobo, saj je to večna nadloga žensk, ki zahteva ogromno truda in discipline, da bi se ju rešili. Ni lahko, je pa mogoče. Naj vam najprej omenim, da v kolikor bi resnično želela v boj proti celulitu in maščobi, bi se ju morala lotiti z večih strani. Na kratko vam lahko opišem nekaj o problemu in o potencialnih rešitvah, vendar bi vas še raje vljudno povabila k nam v salon na brezplačni pregled, ter diagnozo telesa. Šele ko bi vas videla v živo, bi vam lahko natančno ter individualno svetovala, glede na stanje vašega telesa, kajti vsaka ženska je drugačna. Obrazložila bi vam postopke za nadaljno nego doma, in postopke s kozmetičnimi aparaturami.

  Celulit je mešanica maščobe in vode. Prva zadeva, ki bi se jo lotili je limfna drenaža, in sicer odvajanje vode in toksinov iz telesa. To lahko storite pri nas z aparaturno tehniko, lahko si pa pomagate tudi z IR savno. Naslednji korak bi bil vakum, oz razbijanje maščobe z vakumom. Tukaj je potrebno najmanj 10 terapij, saj je celulit zelo trdovraten, rezultat pa se najprej pozna na tonusu kože, šele nekje pri 7 terapiji, se začne celulit vidno zmanjševati. Naj vam povem, da so s to tehniko stranke super zadovoljne. Za še boljši rezultat, bi mogla vključiti še veliko vašega truda in prostega časa, in sicer z OBVEZNO zdravo prehrano, pitjem veliko vode, in utrjevanjem mišic, izboljšanje tonusa kože, in sicer, ali z mišično stimulacijo, ki jo uzvajamo v salonu, ali z rednim gibanjem, tek ter hoja v hrib.

  Upam, da sem vas z odgovorom vsaj približno zadovoljila, kot sem pa že omenila, vas vabim v naš salon, na klepet ob čaju, in celostno obravnavo oz svetovanje.

  Vse je mogoče, vedno je pot, le volje ne smemo izgubiti! :)

  Lepo vas pozdravljam
  Sabina, Studio Lotos
  Z vami in za vas..

 10. Angelca19. avgust 2013 15:46

  Pozdravljena!
  Javljam se bolj pozno saj sem bila službeno odsotna. Zahvaljujem se za vaše izčrpne informacije in kot ste rekla je še najbolj pametno, da se oglasim na posvetu. Zanima pa me kake ponudbe imate ter kakšne cene so in ali imate mogoče kake ugodne pakete?
  Lp Angelca :)

 11. sabina22. avgust 2013 15:43

  Pozdravljena ga. Angelca!

  Da, v našem salonu imamo vedno na voljo veliko cenovno ugodnih paketov ter akcij, saj se trudimo, da bo bile storitve dostopne popolnoma vsakemu "smrtniku" :)

  Kot sem omenila, Vas vljudno vabim, da se nam pokažete, in skupaj najdemo za Vas najbolj ugodno in primerno rešitev.

  Lepo Vas pozdravlja celotna ekipa Studia Lotos!

  Z Vami in za Vas

 12. derkl17. september 2013 9:05

  Pozdravljeni, imam močno izražen celulit od kolen navzgor in "jahalne hlače". Informirala sem se o lipo laserju, vendar imam dve vprašanji oz. težavi: po nogah imam krčne žile; drugo: pred tremi leti sem imela na več mestih natrgano zadnjo stegensko mišico (sedaj je seveda že vse zaceljeno). Ali je lipo laser primerna terapija zame? Ali mi svetujete katero drugo? Stara sem 50 let.

 13. olivija30. september 2013 17:31

  Pozdravljeni.

  Ker sem na vaši spletni strani zasledila veliko o preoblikovanju telesa me zanima radiofrekvenca za telo , namreč pred enim letom sem znižala telesno težo ostala pa mi je mlahava koža na trebuhu in na stegnih. Zanima me kako je s tem in kolikokrat je potrebno priti?

  Olivija

 14. sabina3. oktober 2013 12:13

  Pozdravljena ga. Olivija!

  Žal ne vem točno, koliko je dejansko odvečne kože na predelu trebuha in stegen, in bi Vas vsekakor morala videti osebno, da bi lahko ocenila. Vsekakor če je odvečne kože preveč, je dejansko najboljša rešitev pri estetskem kirurgu, v kolikor pa lahko presodimo, da lahko kožo napnemo in učvrstimo z lasersko radiofrekvenco, bi Vam pa vsekakor svetovala najmanj 10 terapij za začetek. Z radiofrekvenco dosežemo temperaturo v globini tkiva cca 40-42,5 stopinj celzija in s tem spodbudimo tvorbo novega kolagena in elastina in posledično izboljšamo napetost vaše kože. Poleg tega Vam priporočam uporabo kozmetičnih izdelkov za izboljšanje tonusa kože.

  Vljudno vabljena v naš salon, na brezplačen posvet in diagnozo vašega telesa.

  Lp, Studio Lotos

  Z Vami in za Vas

 15. Angelca26. november 2013 11:08

  Pozdravljene, ;)
  mene pa zanima kako bi si lahko pomagala s kozmetiko za telo za bolj čvrsto kožo, saj imam po porodu kar nekaj odvečne kože pa tudi malo strij mi je ostalo :( ...?
  Lp

 16. bozic7. januar 2014 7:44

  Pozdravljeni!

  Na vaši spletni strani sem videla akcijo za lipolaser, ki vključuje 25 terapij. Zanima me, če moram to priti 25x, kakšni so rezultati, in ali je primerno tudi za moške? Namreč hodila bi skupaj z možem v popoldanskih urah, če bi bilo možno.
  Hvala za odgovor!

 17. sabina8. januar 2014 8:14

  Pozdravljena!

  Shujševalni paket v kombinaciji z presoterapijo poteka na sledeč način. Ob prvem obisku v našem salonu, si vzamemo pol urice za Vas, in najprej opravimo posvet in diagnozo telesa. Razložimo Vam delovanje aparatur, ter Vam v sami diagnozi telesa podamo informacije o stanju vašega telesa. Prav tako naredimo natančne meritve vašega telesa, ki jih shranimo v vašo kartoteko. Nato začnemo z izvajanjem terapij.
  Prvi teden hodite k nam vsak dan, in sicer na presoterapijo + IR terapijo, z namenom raztrupljanja. V teh terapijah odvajamo toksine iz delesa, ter odvajamo odvečno vodo. Z samo presoterapijo odpiramo limfne kanale oz odvajamo vodo iz telesa, z IR terapijo pa Vas raztrupljamo s toploto, kar je nekako podobno kot savna. Prvih 5 obiskov, vključuje 10 terapij.
  Ko ste raztrupljena, začnemo z topljenjem maščobe z lipolasersko terapijo. V tem delu hodite k nam na 5 dni, sam tretma pa vključuje topljenje maščobe z lipolaserjem, v istem času pa tudi direktno čiščenje telesa zopet z presoterapijo, ter IR terapijo.
  Ko končamo, sledi zopet posvet, meritve ter diagnoza. Moram priznati, da so rezultati pri strankah zelo zelo uspešni, v kolikor ste le telesno zdravi. Pri ljudeh z nepravilnim delovanjem ščitnice je hujšanje in preoblikovanje telesa veliko počasneje in tudi ob nepravilnem vzdrževanju, se telo zelo hitro vrne v staro stanje. Strankam z kakršnimikoli hormonskimi težavami svetujemo predhodno hormonsko zdravljenje, samo hujšanje v takem primeru dejansko stoji na eni točki. Prav tako svetujemo hujšanje po porodu, šele nekje po osmem mesecu, svetujemo pa prej raztrupljanje in odvajanje odvečne vode iz telesa.
  Tretmaji so seveda primerni tudi za moške.
  Vljudno vabljena v naš Studio na brezplačni posvet ter diagnozo telesa.

  Lp

 18. Rožica14. marec 2014 13:23

  Živjo,

  pred časom sem začela hujšati tako, da se zdravo prehranjujem in hodim na fitnes 4-5x tedensko. Kar nekaj kilogramov mi je uspelo izgubiti, vendar pa moja koža ni več tako napeta in poznajo se mi tudi strije po stegnih in trebuhu, prav tako se želim znebiti še ostalega celulita. Ali obstaja kakšna možnost, kako to omiliti oziroma ali nudite kakšen primeren tretma?

 19. sabina18. marec 2014 8:44

  Pozdravljena!

  V nasem kozmeticnem salonu uspesno ucrvrsujemo kozo in odstranjujemo celulit. Strije so malce nadlezna zadeva, oz zelo trdovratna tezava, za katero si ne upamo garantirati.
  Za ucrvscevanje koze in izboljsanje tonusa koze uporabljamo lasersko radiofrekvenco, ki je izjemno ucinkovita, za odstranjevanje celulita pa Vam priporocamo vakuumsko terapijo. Vsekakor se tretmaja super kombinirata, in skupaj z obema dosezemo izjemne rezultate.
  Koliko terapij bi dejansko rabila, oz bolj natancno Vam tezko svetujem, zato bi Vas vljudno povabila v nas studio na brezplacni posvet in diagnozo telesa, kjer bi Vam lahko natancno svetovala tocno glede na vaso problematiko.

  Vljudno vabljena!

  Lepo Vas pozdravlja ekipa Studia Lotos!

 20. sabina17. september 2014 13:07

  Pozdravljena!

  Žal Vam lipo laserja ne priporočamo, ker predelov kjer so krčne žile ne smemo izpostavljati toploti. Prav tako bi Vam odsvetovala odpravljanje celulita z vakuumom in infrardečo terapijo.
  Edina priporočljiva tehnika, ki bi na vaše stanje ustrezala je presoterapija oz. limfna drenaža in krema z učinkom odvajanja vode.
  Kar se tiče pretekle poškodbe mišice, ne bi bilo težav, če ne bi imela zgoraj omenjenih težav s krčnimi žilami.

  Vseeno bi Vas povabila na brezplačni posvet in diagnozo telesa, da bi lahko strokovno ocenila v živo kakšno dejansko stanje je pri Vas.

  Lepo Vas pozdravlja ekipa Studia Lotos!

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice