Telo

Placeholder Image
Francoska manikura nohtov na rokah ni dovolj. Poleg urejanja nohtov je potrebno poskrbeti za vrhunsko nego utrujene in suhe kože vaših rok.
V Studiu Lotos Vam nalakiramo nohte na rokah ali nogah z naravnimi laki Zoya.
STORITEV TRAJANJE CENA
Osnovna manikura 60 min 20,00 EUR

Kraljeva nega rok

Kraljeva nega rok V Studiu Lotos zajema klasično manikuro z lakiranjem nohtov, piling rok, Alessandro parafinske rokavičke in nanos negovalne kreme. Vaše roke bodo nahranjene, gladke, mehke in sijoče.

Pozdravite SHELLAC

Pozdravite prihodnost! Shellac je s patentom zaščitena inovacija. Vsebuje UV3 tehnologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri laku za nohte in vzdržljivosti gela. Resnična inovacija podaljšane obstojnosti barve nohtov brez odkruškov.

Shellac se nanaša kot običajen lak za nohte – samo čopič in steklenička. Za odstranitev potrebujete le 10 minut! Brez piljenja in vrtanja.

In rezultat? 14 dni glamuroznih sijočih nohtov, ki vas bodo resnično zasvojili!

2 komentarjev

 1. Dragica10. marec 2014 9:59

  V zadnjem času imam težave z lomljivimi nohti. Pred leti sem že imela gelirane nohte, vendar se mi zdi da so bili nohti po nekaj mesecih v zelo slabem stanju.Tako da tega ne bi več probavala. Sem pa zasledila nove lake, ki naj bi bili obstojni in ne poškodujejo nohtov. V čem je sploh razlika?

 2. sabina11. maj 2014 7:52

  Pozdravljena Dragica!

  Opazila sem, da se je vas stavek zacel: v zadnjem casu.. :) Najprej bi rada izpostavila, da je trenutno stanje lomljivih in poskodovanih nohtov verjetno povezano z pomanjkanjem dolocenih vitaminov, oz v spremembi letnega casa. Priporocala bi Vam uzivanje zdrave prehrane in pa dodatke, ki so namenjeni za izboljsanje stanja koze, nohtov in las.

  Pri Shellac permanentnem lakiranju se lak nanasa v tenkem sloju, kjer predhodno ne pilimo nohtne povrsine, prav tako je ne pilimo na koncu, saj lah odstranimo z odstranjevalcem. Tu je razlika precejsnja, saj pri geliranju nohtov gel odstranjujemo s piljenjem, kjer se nohtna povrsina lahko zelo hitro poskoduje. Shellac daje vasim nohtom povsem naraven videc, ki je obstojen 14 dni.

  Resnicno bi Vam priporocala, da poizkusite z Shellacom, saj se bodo vasi nohti utrdili in kar je najpomembneje, ostali bodo zdravi.

  Lp, Sabina

Napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice