Telo

Placeholder Image
Masaža telesa je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Masaža telesa sprosti zakrčenost in hkrati pospešuje prekrvavitev kože ter mišic. Masaža čudovito blaži psihični, fizični in emocionalni stres, ter sprosti mišično napetost celega telesa.
STORITEV TRAJANJE CENA
Antistresna masaža 50 min 30,00 EUR
Antistresna masaža-glava, vrat in dekolte 25 min 15,00 EUR
Masaža telesa in obraza 80 min 45,00 EUR
Klasična švedska masaža 50 min 30,00 EUR
Masaža hrbta ali nog 25 min 15,00 EUR
Anticelulitna masaža   30,00 EUR
Refleksna masaža stopal 30 min 20,00 EUR

Masaža s 100% Buriti oljem Comfort Zone

Buriti 100% naravno olje se pridobiva iz palme, ki raste na obrežju Amazonke. Pogosto jo imenujejo tudi “drevo življenja”. Zaradi izjemno koristnih lastnosti se bio buriti olje uporablja za nego in obnovo vseh tipov kože. Kožo obnavlja, ščiti, neguje in oskrbuje z vlago. Po masaži v kozmetičnem Studiu Lotos je koža nahranjena, prožna in mehka. Samo olje predstavlja naravni ščit, ki preprečuje izgubo vode, učinkovito kljubuje soncu in drugim škodljivim dejavnikom.

Hot – Stone masaža celega telesa

Je masaža z vročimi vulkanskimi kamni, ki jih je z leti obdelala voda. Človek že od nekdaj uporablja zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Na Kitajskem so uporabljali vroče kamne za sprostitev mišic že pred 3000 leti, na Baliju pa so verjeli, da so kamni polni energije za dolgo in vitalno življenje. Privoščite si sproščujoč tretma v Studiu Lotos, z izjemnim drenažnim učinkom in aktivnimi sestavinami grenivke in energijskem učinku vročih kamnov. Sproščujoča masaža celega telesa s toplimi kamni odpravlja mišične in sklepne bolečine, izboljšuje telesni metabolizem in sprošča telo. Je več kot klasična masaža.

Bodite prvi in napišite svoje mnenje

Želim prejemati novice