Studio Lotos

V kozmetičnem Studiu Lotos zaposlimo le marljive, ambiciozne, dinamične in poštene sodelavce, ki so komunikativni, ustrežljivi, prilagodljivi in jim je delo z ljudmi v veselje.

O timu

Naso ekipo smo z leti povečevali v skladu z povpraševanjem strank in seveda ostalih povezanih aktivnosti.  Vsak opravlja svoje naloge, ki mu jih približamo in ga nato zanje tudi primerno izšolamo. V svoj tim še vedno z veseljem sprejmemo vsakega posameznika, ki ponuja prave vrednote, odnos do sodelavcev, strank, dela in delovnih sredstev in je z nami pripravljen deliti svoje sposobnosti v želji, da bi skupaj v kar največji možni meri poskrbeli za visoko kvaliteto.

Kako sodelujemo

Delujemo po načelu vsi za enega in eden za vse. Timsko delo nas zelo tesno povezuje in nam zagotavlja izjemno prilagodljivost različnim razmeram, ki so del vsakdana. Omogoča in zagotavlja uspeh posameznika kot tudi celotnega tima in seveda visoko zadovoljstvo naši strank.

Vzdržujemo spoštljiv medsebojni odnos, ki temelji na poštenju in odkritosti. Vse to pričakujemo tudi od naših novih sodelavcev.

Kaj ponujamo

Ponujamo Vam dobre delovne pogoje. Omogočamo obsežna dodatna izobraževanja, nepredovanje in vso potrebno podporo, ki omogoča, da svoje delo opravljate točno, vestno in natančno, ter predvsem nemoteno.

Vsi v timu smo predani nenehnemu napredku, ki zagotavlja odlično konkurenčnost na trgu in s tem tudi stabilno poslovanje, ter varna delovna mesta.

Način sodelovanja

Ponujamo redno delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, lahko tudi študentska napotnica.

Povečujemo svoj tim zato iščemo nove sodelavce

V kolikor ste ocenili, da vaše kompetence ustrezajo našim zahtevam nam pošljite svojo prošnjo ne glede na to ali je delovno mesto trenutno prosto.

Kandidate z odličnimi znanji in konkretnimi izkušnjami sprejmemo v svoj tim takoj, ko se pokaze potreba po novem zaposlovanju.

Zaposlitev za nedoločen čas!

Če vam je delo v kozmetičnem salonu v veselje in ne zgolj nuja, če si želite svoje znanje izpopolniti ali nadgraditi, vam ponujamo dobre delovne pogoje, redno strokovno izobraževanje, mentorstvo in stimulativni zaslužek.

Pogoji:

  • delovni čas po dogovoru,
  • izobrazba kozmetični tehnik ali višja izobrazba,
  • delovne izkušnje,
  • obvladanje kozmetičnih postopkov,
  • samostojno delo.

Kandidatka mora uspešno opraviti naš interni praktični preiskus znanja za postopke: nega obraza, klasična pedikura, depilacija nog, depilacija intimnih predelov, manikura.

Svoje delovne izkušnje opišite podrobno in realno, saj bomo opis kasneje primerjali s praktičnim preizkusom.

Zaradi velikega števila oddanih vlog, nepopolne vloge ne bodo obdelane! Prav tako ne bodo obdelane vloge za profile, po katerih ne povprašujemo.

Vloge, ki že v osnovi ne izpolnjujejo pogojev navedenih pri dotičnem delovnem mestu prav tako ne bodo obravnavane.