HYA 4 CAPIMED ‒ gel za krepitev sten kapilar

50,60 77,90 

HYA 4 CAPIMED je visoko učinkovit hialuronski gel, ki se uporablja za zmanjševanje videza razširjenih kapilar, krepitev krhkih sten kapilar in zmanjševanje rdečice.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

HYA 4 CAPIMED je visoko učinkovit hialuronski gel za krepitev krhkih kapilar. Vsebuje 5 aktivnih sestavin, ki v kombinaciji s štiriverižno hialuronsko formulo učinkovito tarčno delujejo na problematični predel v dermisu in hkrati na vzroke za pordelost kože.
HYA 4 CAPIMED se uporablja za zmanjševanje videza razširjenih kapilar, krepitev krhkih sten kapilar in zmanjševanje rdečice.

Pakiranje:
dozirka, 15 ali 30 ml

Uporaba:
HYA 4 CAPIMED nanesite dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) na čisto in suho kožo. Čeprav gel vsebuje sestavine, ki vplivajo na zmanjšanje radikalov, priporočamo, da kožo po nanosu gela zaščitite s primerno kremo LIA C 6®, saj je taka koža zelo občutljiva, radikali, ki nastajajo zaradi UVA žarkov, pa jo še dodatno obremenjujejo.
Za vidne rezultate uporabljajte najmanj 8 tednov.

Sestavine/INCI:

AQUA, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, TROXERUTIN, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, 1,2-HEXANEDIOL, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, XANTHAN GUM