NATURAL SILK MASK

12,30 

Svilena maska je prepojena z mešanico aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo gube in pomirjajo kožo. S to posebno masko koža dobi dodatno odmerek zaščite pred prostimi radikali in takojšen učinek liftinga!

Šifra: 5005062 Kategorija:

Svilena maska je prepojena z mešanico aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo gube in pomirjajo kožo. Vsebuje signalni peptid in hialuronsko kislino za zmanjšanje gub ter izvleček iz ovsa in tigrove trave (Centella asiatica) za pomiritev kože.
S to posebno masko koža dobi dodatno odmerek zaščite pred prostimi radikali in takojšen učinek liftinga!

Pakiranje:
posamezne vrečke z masko namočeno v 25 ml aktivnih sestavin

Navodila za uporabo:
Svileno masko vzemite iz ovitka, jo položite na očiščeno kožo in jo po potrebi prilagodite obliki obraza. Pustite delovati med 20 in 25 minut, nato odstranite.
Priporočamo redno uporabo vsaj enkrat tedensko, v kombinaciji s primernim gelom HYA 4ali serumom in izbrano kremo LIA C 6®.
Masko lahko pred uporabo hranite v hladilniku, ni pa nujno.
Maska je za enkratno uporabo.

Sestavine/INCI:
AQUA, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCOSYL TREHALOSE/HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZINATE, SODIUM HYALURONATE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, CARBOMER, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7