Lotos Studio Estetike z veseljem ponudi priložnost marljivim, ambicioznim, dinamičnim in poštenim kozmetičarkam, ki so za dodatek komunikativne, ustrežljive, prilagodljive in jih delo s strankami veseli.
Če želite zamenjati delovno okolje, biti redno, korektno in stimulativno plačana za svoj trud in delo, če želite svoje znanje izpopolniti in nadgraditi, če iščete varno delovno okolje, če želite redno slediti trendom na področju lepote in estetike, pošljite nam svoj življenjepis na info@studio-lotos.si.

Kozmetičarke s srednjo ali visoko izobrazbo, ki želite razvijati svoje prave vrednote in se zavedate pomena visoke kakovosti kozmetičnih storitev in varnega delovnega okolja, dobrodošle v naš tim.

Pogoji:

 • Izobrazba kozmetični tehnik ali visoka šola za farmacijo in kozmetiko,
 • Delovne izkušnje dobrodošle, niso pogoj,
 • Dvoizmensko delo, vključno z sobotami ( glej urnik salona )
 • Zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Kako sodelujemo?

Timsko delo nas tesno povezuje, zato je izjemna prilagodljivost različnim vsakodnevnim razmeram neizogibna.
Rdeča nit timskega dela so spoštljivi medsebojni odnosi, ki temeljijo na poštenju in odkritosti. Enako pričakujemo od naših novih sodelavk.

Kaj ponujamo?

Poleg dobrih in kvalitetnih delovnih pogojev, novim sodelavkam omogočamo obsežna dodatna izobraževanja in možnost napredovanja. Poskrbimo za vso potrebno podporo, ki je osnova da je delo opravljeno nemoteno, kvalitetno in natančno.
Pozorno sledimo najnovejšim trendom na področju lepote in estetike, kar nam zagotavlja odlično konkurenčnost, stabilno poslovanje, varna delovna mesta in temu primerno plačilo.

Vedno iščemo nove sodelavke!

Vkolikor ocenite, da vaše kompetence ustrezajo našim zahtevam, kljub temu da morda trenutno nimamo potrebe po dodatnem zaposlovanju, lahko nam vseeno pošljete svoj življenjepis na info@studio-lotos.si.
Kandidatko, ki bo najbolj ustrezala našim zahtevam, sprejmemo v svoj tim takoj, ko se pokaže potreba po dodatni zaposlitvi.

Izbrana kandidatka ( kozmetičarka ) mora opraviti naš interni, praktični preizkus znanja za postopke:

 • Nega obraza,
 • Klasična pedikura,
 • Depilacija, vključno z depilacijo intimnih predelov,
 • Manikura z lakiranjem.

Svoje delovne izkušnje opišite realno in podrobno, saj bomo opis kasneje primerjali skozi prakso.
Prošenj s pomanjkljivimi podatki ne shranjujemo in jih ne obravnavamo. Ravno tako nam ne pošiljajte prošenj za profile po katerih ne sprašujemo ( frizerka ipd. ).

Načini sodelovanja:

V Lotos Studiu Estetike smo odprti za različne načine sodelovanja. V ta namen so dobrodošle prošnje o medsebojnem sodelovanju (najem stola), smer lepota in estetika.

Možnost oddaje delovnega stola:

 • Nohtnim stilistkam,
 • Lash stilistkam,
 • Stilistkam za permanentni make-up.

Za več informacij o zaposlitvi ali najemu stola, kontaktirajte Sabino iz Lotos Studia Estetike.

Kontakt: info@studio-lotos.si ali 040 466 579.