Da je pomlajen in mladosten videz možno doseči samo s skalpelom in medicinskimi injekcijami in filerji, že dolgo več ne drži.
Z različnimi visoko kakovostnimi tehnologijami in profesionalnimi kozmetičnimi tretmaji, preventivno in pravočasno lahko dosežemo postopne in celo boljše rezultate, kot jih ponuja lepotna kirurgija.

Prepričani smo, da med vsem kar smo spoznavali in preizkušali več let, lifting obraza in telesa spada med najbolj učinkovite in priljubljene tretmaje iz našega salona, ki rezultirajo z vidno pomlajenim in mladostnim videzom.

Lifting obraza, tehnika učvrščevanja, zategovanja in napenjanja kože, ki jo naše stranke zelo dobro poznajo in ji tudi zaupajo.

Tretma lifting in pomlajevanje obraza, favorit iz našega salona, alfa in omega vseh lepotnih in anti-age tretmajev, ki nudi zanesljive in varne rezultate. Dokazano učinkovita, dodatno izboljšana, zanesljiva in varna storitev, za katero stojijo najboljše reference ne samo iz naše stroke.
Tretma brez konkurence, glavna zvezda vseh pogovorov, ki se vrtijo okoli pomlajevanja, liftinga in anti-agea.

Nešteto oddelanih tretmajev na različnih predelih telesa in na različnih strankah potrjuje, da naša tehnologija in storitev spada med liderje v pomlajevanju, učvrščevanju in napenjanju kože.

Za vse vas, ki iščete recept za pomlajen in mladosten videz, za vse vas, ki ne želite pod kirurški nož in za vse vas, ki ne želite imeti specifičnega plastičnega videza, pa kljub temu želite izgledati sveže in mladostno. Če še niste preizkusili naših luksuznih anti-age tretmajev za lifting in pomlajevanje, priporočamo najbolj prodajano storitev iz našega salona.

V naši večletni praksi smo imeli priložnost spoznati in uporabljati različne tehnologije za neinvazivne metode pomlajevanja. Z uporabo patentiranih tehnologij, ki jih uporabljamo v namene pomlajevanja, vedno znova dokazujemo, da je ob pravilni uporabi visoko kakovostnih naprav in upoštevanju navodil, ki jih vsak posameznik prejme, možno celo zaustaviti proces staranja, na točki kjer ste.

Če menite da bi naše znanje in izkušnje prav prišlo tudi vam, pogumno in brez zadržkov nas kontaktirajte.

 

Vaša koža bi bila hvaležna. Privoščite ji tretma, ki mu zaupajo še tako zahtevni.

Dobrodošli v Lotos Studio Estetike, po svoj košček mladosti, razvajanja in lepote.