Lusuzni anti-age tretma, ki učinkovito deluje na tvorbo dodatnega kolagena in elastina, ki sta ključ do bolj čvrste, napete in sijoče kože.
Fotopomlajevanje obraza spada med regenerativne obrazne tretmaje, ki rezultirajo z opazno pomlajenim, osveženim in mladostnim videzom.
Tretma fotopomlajevanja je namenjen vsem tistim, ki potrebujete spremembo in svežino obraza brez odlašanja, takoj.

Učinkovita tehnika fotopomlajevanja v samo enem tretmaju obraz vidno osveži, briše sledi utrujenosti, ublaži znake staranja in za piko na i, zmanjša drobne gube in gubice.

Za optimum ki ga je možno doseči s tretmajem fotopomlajevanja, priporočamo serijo osmih do desetih ponovitev, ki se izvajajo enkrat do dvakrat na teden. Po zaključeni seriji oddelanih tretmajev, priporočamo vzdrževanje na vsakih šest tednov.

Kljub temu, da se fotopomlajevanje izvaja z močno energetsko napravo, sam poseg je popolnoma neinvaziven, varen in brez bolečin.
Najbolj primeren čas za fotopomlajevanje obraza je, jesen – zima. V času ko se izvaja fotopomlajevanje obraza, se je potrebno izogibati direktnemu soncu in drugim toplotnim virom (savna, solarij ipd.).

Naj bo osvežen in mladosten videz nekaj, po čem boste vedno izstopali.