Noviteta, ki jo v Sloveniji trenutno ponujajo le dermatološke ordinacije in kozmetični saloni, specializirani za anti-age in pomlajevanje obraza. Revolucionaren, inovativen postopek, ki dviguje pomlajevanje kože na najvišjo možno raven. Priljubljena patentirana KIT tehnologija, varno in učinkovito obravnava številne kožne nevšečnosti. 

Kolagenska indukcijska terapija je postopek za intenzivno in dinamično pomlajevanje kože, z neinvazivnim globokim delovanjem, posledica česar so pospešeni, hitrejši in bolj dramatični rezultati, kot smo jih poznali kadarkoli do zdaj. Tehnika nadomesti vse tradicionalne metode in postopke, ki jih trg v tem trenutku ponuja.

V naši večletni praksi smo imeli priložnost spoznati in uporabljati različne visokokakovostne tehnologije za anti-age, regeneracijo in pomlajevanje, toda KIT metoda tudi nas osebno, zelo zelo preseneča. Termalne cone (različni sloji kože), so deležni obravnave v enem samem tretmaju. Poleg različnih dosežkov s KIT napravo, telesu med drugim omogočimo, da samo ustvarja nov kolagen in elastin. Ker naprava dostavlja energijo direktno v dermis, posledično spodbuja zdravilni odziv telesa.

Izjemen rezultat se pripisuje nenavadno bogati proizvodnji kolagena, ki nastaja tudi več mesecev po tretmaju. Obstaja tehten razlog, zakaj bi mogla biti kolagenska indukcijska terapija vaša nova možnost za popolno pomlajevanje kože. Patentirana KIT tehnologija je primerna za vse tipe kože, ki so v dermatoloških postopkih in potrebujejo globinsko regeneracijo in obnovo kože.

 

TEHNOLOGIJA KIT ( kolagenska indukcijska terapija ) OBRAVNAVA NASLEDNJA PODROČJA:

  1. Linije globokih in manj globokih gub ( mimične in atrofične gube )
  2. Zategovanje obraza, vratu in dekolteja
  3. Zategovanje navpičnih linij, ki jih nekatere ženske imajo na prsih ( slabša čvrstost )
  4. Brazgotinasta koža, posledica akutnih vnetij (akne)

Izkušnje so pokazale, da je po treh mesecih in po četrtem tretmaju, globina brazgotin zmanjšana za 50%. Kljub temu, da se z nadaljevalnimi tretmaji ni nadaljevalo, se je globina brazgotin postopoma zmanjševala do 80%.

Patentirana tehnologija KIT je učinkovita tehnika za zmanjšanje in odpravo zmernih in hujših brazgotin, ki jih običajno povzroči uničenje kolagena in sicer najbolj pogosto po vnetih aknah. Čas za preoblikovanje kolagena traja približno 4-6 tednov.

  1. Pazduhe ( pretirano potenje )

Velik napredek v zmanjšani količini znoja in vonja.

  1. Hiperpigmentirana koža

Obravnavamo lahko vsak tip kože, tudi najtemnejšo kožo tipa VI, brez tveganja za spremembe pigmentacije.

  1. Zategovanje strij.
  2. Ohlapna in povešena koža po porodu ali hujšanju ( roke, trebuh, zadnjica )
  3. Neenakomerna tekstura in ton kože
  4. Neenakomerna površina kože

REZULTATI:

Izboljšana tekstura in čvrstost kože, ponovno obnavljanje kože. Dodana vrednost, ki jo naprava KIT premore, je aktivacija energije globoko v dermisu, kar dodatno poveča prožnost, zožitev in zategovanje kože. Aktivira se proizvodnja kolagena in elastina, ki učinkovito zategne kožo, zmanjša se videz globokih mimičnih in atrofičnih gub in gubic, zgladijo se brazgotine, posvetli se ton kože. 

Za učinkovitejše rezultate priporočamo uporabo profesionalnih kozmetičnih preparatov, bogatih s hranili in rastnimi faktorji. Patentirana kombinacija pripelje do procesa celjenja ran, kožo regenerira in jo pomladi. Tretma je brez neželenih stranskih učinkov in brez bolečin. Stranka opazi zelo vidne spremembe na koži, takoj.

Tretma nudi rezultate podobne ablativnim laserskim postopkom, vendar s precej manj neugodja. Sam postopek traja v povprečju eno uro (obraz, trebuh, roke). Koža je običajno rdeča prvi dan, vendar je rdečica blaga in veliko manjša kot je običajno po različnih laserskih posegih. Ličenje se v prvih 24 urah odsvetuje.

Večina strank bo dosegla odlične rezultate z 2-3 tretmaji, ki se izvajajo v razmaku 4-6 tednov. Število tretmajev je v končni fazi odvisno od resnosti kožnih težav, stanja in problematike kože posameznika in od tega, kako dobro se bo stranka odzivala na sam proces. Nega kože doma, je po navodilih usposobljene strokovne osebe prilagojena in zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom tudi vi in postanite del naše zgodbe o uspehu.