Zgodba o novih dimenzijah lepote se je začela več kot desetletje nazaj, ko se je 4.1.2010 rodil “LOTOS”, ki sem ga pred nekaj leti vzela pod svoje okrilje. Kot prispodoba duhovne rasti človeka, čudovit lotosov cvet v sebi nosi esenco življenja, ki se iz teme nevednosti dviga k svetlobi spoznanja. Podobno zgodovino ima salon LOTOS.

Povratne informacije in zadovoljstvo strank, meni osebno predstavljajo potrditev, da sem se pravilno odločila za sebe in svoj salon.

Lotos Studio Estetike je kozmetični salon specializiran za:

  • Nego in lepoto kože na obrazu in telesu,
  • Luksuzne anti -age in pomlajevalne tretmaje obraza in telesa,
  • Reševanje splošne problematike v povezavi s kožo,
  • Zmanjšanje obsega in lokalno preoblikovanje telesa,
  • Anticelulit, lifting in učvrščevanje telesa (TNZ ),
  • Trajno odstranjevanje dlak z laserjem,

Lepotna industrija ekstremno napreduje in se razvija, z njo pa se razvijamo tudi mi. Ker sledimo najnovejšim smernicam in trendom najboljših strokovnjakov na področju negovanja in pomlajevanja kože, hujšanja, preoblikovanja in učvrščevanja telesa, smo v ta namen zadnjih nekaj let naš salon obogatili s kar nekaj inovativnimi in sodobnimi napravami.

Naše vodilo je, nuditi vsem našim strankam kvalitetne in zanesljive tretmaje ter doseči spremembe, ki rezultirajo z opazno pomlajenim in lepšim videzom. Prepričani smo, da je vsako kožo in telo možno optimalno pomladiti, preoblikovati in polepšati.

Vedno znova dokazujemo, da je pomlajen in mladosten videz možno doseči brez medicinskih injekcij in skalpela, botoxa in filerjev. Z različnimi kozmetičnimi tretmaji, preventivno in pravočasno lahko dosežemo postopne in celo boljše rezultate, kot jih ponuja lepotna kirurgija. To je tudi razlog, zakaj nam zaupa na stotine še tako zahtevnih strank.

Pridružite se našim zadovoljnim uporabnikom tudi vi in postanite del naše zgodbe o uspehu.

Dobrodošli v našem novem Lotos Studiu Estetike.  

Poslovni podatki

Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p.
Savska cesta 7
1230 Domžale
Davčna številka SI: 67738583

info@studio-lotos.si

Kje se nahajamo