Profesionalna salonska nega obraza, temeljito globinsko čiščenje kože, je osnova na kateri temeljijo vse ostale tehnike za regeneracijo, obnovo in pomlajevanje obraza. Tretma globinskega čiščenja kože na obrazu se brez izjeme priporoča prav vsem.

Staranje, izpostavljanje vremenskim spremembam, stresne situacije za telo in duha, nezaščiteno izpostavljanje soncu in onesnaženemu okolju, zaznamujejo videz, zdravje in lepoto kože. Samo dobro in kvalitetno očiščena in tonizirana koža, lahko optimalno sprejema dragocene aktivne sestavine, ki so močno koncentrirane v negovalnih kozmetičnih izdelkih.

Lotos Studio Estetike je inovativen in sodoben kozmetični salon z večletno prakso in znanjem, specializiran za reševanje problematike na koži obraza in telesa. Vrsto let izvajamo regenerativne obrazne tretmaje in ponujamo visokokakovostne negovalne proizvode, ki so orientirani k celoviti rešitvi problematike vsakega posameznika.

Potek specializiranih kozmetičnih postopkov in uporabo negovalnih kozmetičnih izdelkov prilagajamo stanju kože in življenjskim navadam posameznika. Za vsakogar poiščemo najbolj učinkovito rešitev, kar z rezultati dokazujemo že vrsto let. Lotos Studio Estetike sledi najnovejšim smernicam in trendom najboljših strokovnjakov na področju negovanja obraza in telesa. Široko paleto visoko kakovostnih kozmetičnih storitev in izdelkov iz našega salona, lahko preizkusite že ob prvem obisku našega salona.

Naj bo zdrava in sijoča koža prvo, kar bodo opazili na vas!

Dovolite si dodaten košček razvajanja in lepote!
Ne pozabite na drobne malenkosti, ki predstavljajo dodano vrednost vašemu negovanemu obrazu.
Prihranite svoj dragoceni čas in si ob negi obraza dodatno privoščite še piko na i.

  • Diamantni piling v samo parih minutah vašo kožo dodatno osveži,
  • Profesionalno oblikovane obrvi za popolno uokvirjen obraz,
  • Delno ali depilacijo celega obraza,
  • Dodatno masko ali serum okoli utrujenih oči.

Vtisnite si v spomin, kajti malenkosti veliko štejejo.